آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد

  • کد خبر: ۳۲۸۳۲۹
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: از امروز تا اوایل هفته آینده، روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود به نحوی که اوایل هفته آینده دما در مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد و دمای مشهد طی روز‌های شنبه و یکشنبه، به ۳۶ درجه خواهد رسید.

زهرا مبشری‌نسب در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی استان اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، از امروز تا جمعه در ساعات بعدازظهر، افزایش ابر را خواهیم داشت و در پاره‌ای از نقاط به ویژه نواحی شمالی و مرکزی، رگبار و رعدوبرق و در نواحی مستعد، بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از امروز تا اوایل هفته آینده، افزایش سرعت وزش باد در سطح استان پیش‌بینی می‌شود که در پاره‌ای از نقاط شدید و همراه با خیزش گردوخاک خواهد بود.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: طی این مدت، روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود به نحوی که اوایل هفته آینده، دما در مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد و دمای مشهد طی روز‌های شنبه و یکشنبه، به ۳۶ درجه خواهد رسید.

مبشری‌نسب درنهایت اعلام کرد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۱۲ و ۲۷ درجه سانتی‌گراد بوده است و دمای مشهد امروز در گرم‌ترین ساعات به ۲۸ درجه و در خنک‌ترین ساعات به ۱۴ درجه خواهد رسید. همچنین طی این مدت، فریمان با دمای ۷ درجه و سرخس با ۳۲ درجه، خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->